MEGHÍVÓ

Székelykeresztúr város polgármestere összehívja a Helyi Tanács tagjait rendes havi gyűlésre 2016. május 12-én 10,00 órától a Delfi pincébe, a Szabadság tér 22 szám alá.

Kultúrális és sport események

 Szeretné, ha minden kultúrális illetve sport eseményről időben tájékozodna?  Keresse fel és iratkozzon fel facebook oldalunkra, ahol minden aktuális eseményt, időben megtalál.

Székelykeresztúr Város színes, tartalmas havilapja már több mint 5 éve elérhető digitális változatban is.

Március 15.

fotógaléria

Testvérvárosaink

Polgármesteri köszöntő

Rafai Emil,
Egy több mint öt és fél évszázada kisvárosként, mezővárosként, iskolavárosként avagy éppen Székelyföld nyugati kapujaként emlegetett települést mutatunk be ezen a honlapon a kedves látogatónak. Betekintés nyerhető ezáltal a városvezetést foglalkoztató problémákra, a polgármesteri hivatal és a helyi tanács ügyrendjére, rendezvényeinkre és a közérdekű eseményekre. Megismerhető városunk történelmi múltja, épített öröksége, bemutatkoznak iskoláink, egyházaink és egyéb intézményeink. Büszkék vagyunk székely népi hagyományainkra, az itt meghonosodott Petőfi-kultuszra, a vadregényes dimbes-dombos természeti környezetünkre, a dolgos, békés, vendégszerető polgárainkra és természetesen a városépítés terén elért megvalósításainkra.
Mi, akik ennek a városnak a vezetéséért és irányításáért felelősséget és tisztséget vállaltunk tudjuk azt, hogy múltunk és jelenünk kötelez. Minden amit teszünk, azt az itt lakó emberekért és velük együtt tesszük, tisztelve múltunkat és hagyományainkat, megalapozva jelenünket és előkészítve a jövőt a következő generációk számára.
Én, mint a kisváros újraválasztott polgármestere megköszönöm polgártársaimnak a bizalmat, a mögöttem levő 4 év tapasztalatával, töretlen tenni akarással és a megújult helyi tanács támogatásával igyekszem legalább olyan sikeres, eredményekben gazdag mandátumot megvalósítani, mint amilyen az előző volt. Éppen ezért minden jószándékú javaslatot vagy észrevételt a honlapunkkal vagy a városvezetéssel kapcsolatosan szívesen fogadok. Mindenkinek kellemes böngészést kívánok honlapunkon
Rafai Emil, Székelykeresztúr polgármestere

Statisztika

Cikkmegtekintések találatai
18815

Ki van itt?

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

Helyi választások - 2016

A 2016-os helyi választással kapcsolatos jegyzökönyvek